Tekane pengunjung Macau munggah 4pct ing China National Day
Toto

Tekane pengunjung Macau munggah 4pct ing China National Day

Tekane pengunjung ing Macau nalika Pengeluaran HK Nasional China mundhak 3,8 persen saka taun sadurunge. Tokoh awal saka Polisi Keamanan Umum kutha nuduhake Macau nampani Result SDY cedhak 136.000 pengunjung, Selasa. Saklawasé 117.000 teka saka daratan China, mundhak 5,0 persen ing taun-taun, miturut angka awal, kasedhiya dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau. Tambah 3,8 persen ing […]

Toto

Pengunjung Minggu Emas Macau entuk 9 persen ing rong dina pisanan

Tekane pengunjung menyang Macau sajrone rong dina pisanan ing periode Golden Week musim gugur mundhak 8,8 persen saka periode sing padha ing 2018. Periode Minggu Emas Oktober kalebu Dina Nasional China tanggal 1 Oktober, sing taun iki tiba ing dina Selasa. Dewan Negara China ngumumake periode http://178.128.120.105 preian 2019 dadi pitung dina, yaiku, 1 nganti […]

Toto

Ora kabeh toko sing disewakake nalika 2H 2020 diluncurake Cotai: CEO SJM

A eksekutif senior saka operator casino Macau SJM Holdings Ltd ngandika ana Unitogel sing tenan isih ngarepake Opening sawijining Grand Lisboa Palace casino project resort (digambarke) dadi “ing separo kapindho 2020”. Ing wektu sing kabeh kamar hotel lan casino ing properti anyar kudu siap, nanging ora kabeh toko disewakake, ngandika Ambrose Dadi Shu Fai, wakil […]

Toto

Bos hiu utangan sing target kasino Macau entuk 16 taun penjara

Wong sing disalahké kanggo mimpin geng utangan sing ngarahake pelanggan casino Macau wis dipenjara 16 taun dening pengadilan ing kutha. Dheweke uga wis diwenehi larangan 20-Arig saka mlebu ing kasino Macau, kacarita koran Pengeluaran SDY Chinese-basa Macao Daily News ana, nyatakake kaputusan ngandika bubar dening Pengadilan First Instance kutha. Laporan kasebut ora nemtokake kapan putusan […]

Toto

Pengunjung Macau Golden Week nambah 13% ing 6 dina pisanan

Kedatangan pengunjung menyang Macau sajrone nem dina pisanan liburan Minggu Emas musim gugur mundhak 13,0 persen saka periode sing padha ing Result SDY 2018. Tokoh awal saka Polisi Keamanan Umum kutha – disusun dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau – nuduhake yen antarane 1 Oktober lan Minggu (6 Oktober), Macau nyathet kira-kira 906.100 pengunjung. Angka kasebut […]

Toto

Macau game STRs mudhun 18pct ing Jan-Sept: watchdog

Kantor Intelligence Financial Macau ngandika nampa 1.382 laporan transaksi curiga – umum dikenal ing antarane anti-dhuwit laundering profesional minangka Pengeluaran SGP STRs – saka operator game ing sangang sasi pisanan ing taun, mudhun 18,1 persen dibandhingake 1.687 laporan kanggo periode sing padha taun pungkasan. Proporsi laporan kasebut diajokake dening operator industri game nanging tambah – […]

Toto

Pengunjung kanggo Macau mudhun 3pct ing dina pungkasan Golden Minggu

Tekane pengunjung menyang Macau ing dina kapitu – lan pungkasan – dina musim gugur musim liburan Minggu Emas mudhun 3,1 persen saka periode sing padha ing 2018. Tokoh awal saka Polisi Keamanan Umum Macau – disusun dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau – nuduhake yen dina Senin kutha iki nampa kurang saka 79.000 pengunjung. Udakara 53,800 […]

Toto

Ora dadi Golden Minggu kanggo Macau casinos: analis

Periode liburan Autumn China nyakup Day National 1. Oktober kanggo Macau casinos “ora-dadi- Golden Minggu – kaya samesthine”. Dadi ngandika cathetan Selasa saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd, referring kanggo jeneng diwenehi kanggo preian minggu-dawa sing taun iki saka Keluaran SGP 1. Oktober kanggo 7. Oktober Periode biasane ngupaya spike ing revenue game reged […]

Toto

tarif kamar Macau mudhun ing Oct Golden Minggu: MGTO

Tarif kamar rata-rata saben wengi ing hotel lan omah tamu Macau sajrone minggu Keluaran Hk liburan musim gugur sing nyakup Dina Nasional China, mudhun 5,1 persen saben taun dadi MOP1,842,30 (US$227,58). Rata-rata tingkat pendhudhukan saben wengi ngluwihi 90 persen, nyatakake Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO) ing release Selasa. Ing tanggal kasebut, Macau duwe total 41.015 […]