LAYAK UNTUK WPT PRIME GOLD COAST DENGAN WPT GLOBAL
Toto

LAYAK UNTUK WPT PRIME GOLD COAST DENGAN WPT GLOBAL

Jelajah Poker Dunia menuju ke The Star Gold Coast di Australia untuk acara bersejarah dan WPT Global mahu anda hadir bersama.

Sertai WPT untuk WPT Prime Gold Coast , festival pertama di bawah tawaran saham pertengahan berjenama baharu WPT. Acara Utama festival, kejohanan HK Prize belian AUD $1,500, akan berlangsung dari 16-20 Jun, tetapi pemain boleh layak sekarang, dalam talian di WPT Global.

WPT Global kini boleh didapati di lebih 85 daerah dan platform termaju adalah rumah kepada salah satu kumpulan pemain rekreasi terbesar dan juga satu-satunya tempat anda boleh memenangi sendiri pakej $5,000 ke Acara Utama WPT Prime Gold Coast.

Dari 1-15 Mei, pemain WPT Global boleh memenangi acara utama bermula pada hanya $22. Setiap Khamis dan Ahad, berjalan tiga kali sehari pada pukul 1 petang, 3 petang dan 5 petang ET, WPT Global memegang $22 Mega Satelit. Pemain yang berjaya sampai ke penghujung salah satu Satelit Mega diberikan keluaran SDY tiket ke Satelit Acara $220 yang meletakkan mereka hanya selangkah lagi untuk layak.

Satelit Acara juga berlangsung pada hari Khamis dan Ahad, jam 7 malam, dengan sekurang-kurangnya satu tempat duduk Acara Utama WPT Prime Gold Coast dijamin dalam setiap acara.

Kelayakan yang menurunkan Satelit Acara akan dianugerahkan pakej WPT Prime Gold Coast $5,000 yang termasuk pembelian Acara Utama AUD $1,500, perjalanan dan perbelanjaan $1,600, serta penginapan hotel dan aktiviti khas hanya untuk Kelayakan Global WPT.

WPT Prime Gold Coast bersedia untuk menjadi satu lagi acara Australia yang luar biasa untuk Jelajah Poker Dunia. Acara Utama WPTeepStacks Sydney yang disiapkan baru-baru ini menyaksikan rekod kehadiran hancur apabila penyertaan 2023 menjana kumpulan hadiah AUD $2,690,590. Akhirnya, Mark Fester dari Sydney telah dinobatkan sebagai juara apabila dia memperoleh markah tertinggi kerjaya sebanyak $309,025.

Daftar untuk WPT Global untuk peluang anda memenangi perjalanan anda ke salah satu hartanah paling mewah di Australia dan pakej $5,000 ke Acara Utama WPT Prime Gold Coast. Ia adalah acara yang anda tidak akan mahu ketinggalan.