Pengunjung Minggu Emas Macau entuk 9 persen ing rong dina pisanan
Toto

Pengunjung Minggu Emas Macau entuk 9 persen ing rong dina pisanan

Tekane pengunjung menyang Macau sajrone rong dina pisanan ing periode Golden Week musim gugur mundhak 8,8 persen saka periode sing padha ing 2018.

Periode Minggu Emas Oktober kalebu Dina Nasional China tanggal 1 Oktober, sing taun iki tiba ing dina Selasa. Dewan Negara China ngumumake periode http://178.128.120.105 preian 2019 dadi pitung dina, yaiku, 1 nganti 7 Oktober.

Tokoh awal saka Polisi Keamanan Umum Macau – disusun dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau – nuduhake yen dina Rebo kutha kasebut nampa meh 161.200 pengunjung. Iki minangka kenaikan 13,4 persen taun-taun dibandhingake karo periode sing padha ing musim gugur Golden Week 2018. Kira-kira 140,900 pengunjung Rebo teka saka daratan China, mundhak 13,7 persen ing segmen pasar sing diadili ing taun-taun. .

Ing rong dina pisanan ing Golden Week musim gugur, Macau nyathet kira-kira 297.000 pengunjung, munggah 8,8 persen saben taun. Jumlah total pengunjung daratan ing rong dina kapisan kasebut kira-kira 257.600, munggah 9,6 persen.

Autumn Golden Week biasane mangsa puncak kanggo industri pariwisata lan game Macau minangka atusan ewu turis Cina daratan njupuk kauntungan saka break weeklong kanggo riko Macau. Ana Nanging ora cetha nuduhake Lagu Togel sambungan antarane rawuh pariwisata sakabèhé lan casino revenue game reged ing Macau.

Pejabat senior Kantor Pariwisata Pemerintah Macau dipetik minggu kepungkur sing ujar manawa kutha kasebut ngarepake kenaikan 15 persen saben taun ing jumlah pengunjung sajrone Minggu Emas.

Pungkasan taun, kira-kira 890.000 wong ngunjungi Macau nalika musim gugur lagutogel Golden Week, sing diwiwiti saka 1 nganti 7 Oktober ing 2018. Tally – luwih saka 80 persen sing melu kunjungan saka daratan Cina – nuduhake kenaikan taun-taun kanthi 7,2 persen.